Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Recept na snídaňové lívance s višňovou omáčkou, po kterých se jen zapráší
Ráno má jedinečné kouzlo – obzvlášť když si ho zpomalíte. Vůně čerstvé kávy, první sluneční paprsky na kuchyňské lince a talíř plný zlatavých lívanců, které lák...