Mid Season Sale: Jarní SLEVY až 40 %
UKÁZAT SLEVY
kontakt
Přihlášení
0
0 Kč
domů Kuchyň a jídelna Čaje a pochutiny Pochutiny Džemy, pesta, omáčky Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
Přidat na seznam přání

Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g

  • Nicolas Vahé / Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
NOVÁ NIŽŠÍ CENA
KŘEHKÉ ZBOŽÍ? BEZ OBAV.
Balíme pečlivě, nerozbitně a s láskou.
Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g

Italská kuchyně je jednou z nejlepších na světe. To ví i michelinský šéfkuchař Nicolas Vahé a proto mezi jeho pochutinami nesmí chybět typická italská pochoutka - bruschetta.

Rajčatovou bruschettu s olivami druhu Taggiasca je ideální podávat na toastu jako předkrm, skvěle se ale hodí také jako studená omáčka k pečenému masu a rybám nebo jako omáčka na těstoviny.

Bruschetta je dodávána ve stylové skleničce s minimalistickou etiketou a bude tak designovou ozdobou poličky ve vaší kuchyni i skvělým dárkem pro všechny gurmány.

Složení: 63 % rajčata, 12 % olivy Taggiasca, 12 % olivový olej, 7 % sušená rajčata, 3 % kapary, sůl, koncentrovaná bazalka, česnek, koření, červená chilli paprička.

SKLADEM - Doručíme 23. 4. - 24. 4. 2025
Možnosti dopravy
299 Kč
221.48 Kč / 100 g
Původní cena: 364 Kč -18 %
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 239 Kč +25 %
Rozměry
hmotnost 135 g
Vlastnosti
Ideální podávat s opečeným toastem.
Vhodná k pečenému masu, rybám a na těstiny.
Uloženo ve skleničce se šroubovacím víčkem.
Dle receptury michelinského šéfkuchaře Nicolase Vahé.
Výrobce
Society of Lifestyle A/S
Designér
Poznejte designéra značky
Nicolas Vahé
Poznejte designéra značky
Nicolas Vahé
N
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
Šéfkuchař Nicolas Vahé se narodil v Amiens na severu Francie. Svého kulinářského talentu dosáhl v Pic Valence, vynikající restauraci pyšnící se 3 michelinskými hvězdami. Později jeho kroky vedly do čokoládovny Daniela Girauda, prestižního mistra čokolády. V roce 2000 se Nicolas Vahé přestěhoval do D...
NAŠI ZÁKAZNÍCI S TÍMTO PRODUKTEM TAKÉ KUPUJÍ
PODOBNÉ PRODUKTY
Z NAŠEHO blog
Recept na snídaňové lívance s višňovou omáčkou, po kterých se jen zapráší
Z NAŠEHO blog
R
Recept na snídaňové lívance s višňovou omáčkou, po kterých se jen zapráší
Ráno má jedinečné kouzlo – obzvlášť když si ho zpomalíte. Vůně čerstvé kávy, první sluneční paprsky na kuchyňské lince a talíř plný zlatavých lívanců, které lák...
Nikola Soušková
JSME TADY PRO VÁS
Nikola Soušková / osobní poradce
+420 775 100 770Po–Pá 8–16 hod.
250 Kč
SLEVA
NOVINKY A AKCE ZE SVĚTA BELLA ROSE!
Po přihlášení se k newsletteru Vám navíc zašleme unikátní kód na SLEVU 250 Kč!

Platební metody

gopay  visa  mastercard
apple  google  twisto

Inspirujte se u nás

Kontakt

telefon 775 100 770 PO–PÁ 8:00–16:00

Děkujeme zákazníkům

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz

APEK APEK Ověřeno zákazníky Ověřeno zákazníky Udržitelný e-shop

Znáte nás z časopisů

časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
Copyright © 2009 - 2025. Už 16 let přinášíme krásnou atmosféru k vám domů
heureka